Skip links

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης στην εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής”-Ειδική Έκδοση στις 14-05-2023

Είμαι ο Γιώργος Αρβανιτίδης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών Σπουδών του ΑΠΘ και για καιρό εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος & σύμβουλος επιχειρήσεων.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με διέκριναν η διάθεση για συμμετοχή και προσφορά κάτι που πήρε σάρκα και οστά στα 27 μου όταν εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Σίνδου και στη συνέχεια Δήμαρχος (αρχικά Σίνδου και το 2003 Εχεδώρου). Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν το ξεκίνημα μιας πορείας που θέλω να πιστεύω ότι την χαρακτηρίζουν η ειλικρινής σχέση με τους συντοπίτες μου και στη συνέχεια με τους πολίτες της Β’ περιφέρειας, η αγάπη για την ευλογημένη περιοχή μας και η ακατάπαυστη διάθεση να συντελέσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις σε αλλαγές βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων. Από το 2009 εκλέγομαι ως βουλευτής (ΠΑΣΟΚ, μετά ΔΗΣΥ και από το 2019 με το Κίνημα Αλλαγής) έως σήμερα που είμαι επίσης Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων & της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Ο.Α.Σ.Ε. και μέλος αρκετών  κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας της Ελλάδας με άλλες χώρες. Μοιράζω την ζωή μου ανάμεσα σε Σίνδο και Αθήνα και είμαι παντρεμένος με την οικονομολόγο Καλλιόπη Αραμπατζή έχοντας δύο κόρες που πήραν πλέον το δικό τους δρόμο κι αισθάνομαι περήφανος και ευτυχισμένος με τις επιλογές και την πορεία τους.

Σε αυτές τις εκλογές είναι κρίσιμο να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αλλαγές και να κρατήσει την χώρα σε μια ευρωπαϊκή πορεία. Αποτελεί στοίχημα για εμάς να καταφέρουμε να πείσουμε, ειδικά τους νέους, ώστε να πιστέψουν ξανά ότι η πολιτική παράγει λύσεις. Για να σηκωθεί ψηλά η σημαία της κοινωνικής αξιοπρέπειας και να εκπροσωπήσουμε τους νέους μη προνομιούχους μειώνοντας  τις ανισότητες που έχουν διευρυνθεί επικίνδυνα. Για να πραγματοποιήσουμε το όραμα της πράσινης μετάβασης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης και συμμετοχής των πολιτών. Υπάρχει μπροστά μας μια λαμπρή ευκαιρία για Αλλαγή. Αλλαγή σε όλα. Στον τρόπο που παράγουμε, που καταναλώνουμε, που πολιτευόμαστε, που συνεργαζόμαστε. Για αυτό καλούμε τους πολίτες να πάρουν στις 21 Μαΐου μια απόφαση αλλαγής στηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ζητώ την ψήφο σας γιατί είμαι ένας άνθρωπος που με διακρίνει η συνέπεια λόγων και πράξεων, υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις και απόλυτη αφοσίωση ό,τι νέο αναλαμβάνω. ‘Έχοντας την εμπειρία από τον χειρισμό δύσκολων καταστάσεων και κρίσεων έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα. Βάζοντας πλάτη, με αξιοπρέπεια και ευθύνη και με στόχο να μπορέσω να προσφέρω στους συμπολίτες μου. Πιστεύω ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών ζητά ευθύνη και αποφασιστικότητα για συνεννόηση και υπερβάσεις στο πολιτικό σύστημα της χώρας και για αυτό θα αγωνιστώ.

Τρεις δεσμεύσεις για τον τόπο μου. ‘Όποιος με παρακολουθεί ξέρει ήδη ότι δεν λέω μεγάλα λόγια, δεν τάζω και δεν υπόσχομαι εάν δεν είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις. Το στοίχημα για μένα είναι η Β’ Περιφέρεια να σταματήσει να αποτελεί την «πίσω αυλή» της Θεσσαλονίκης και να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει. Και για να γίνει αυτό, υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και τρόπος. Η βιωσιμότητα και η ανθεκτικότητα της περιοχής μας με έργα υποδομών είναι η σταθερή μου δέσμευση, με τους πολίτες συμμέτοχους στην λήψη των αποφάσεων.

Αφήστε ένα σχόλιο